Pakkasta oli aamulla 21 astetta kun lähdettiin töihin, onneksi Ronjalla on hyvä turkki... :D Ei sitä tunnu pakkanen paljon haittaavan.

 

Katseltiin eilen illalla se työnantajasta tehty dokumentti, mutta eipä ollut Ronjaparka ahkerasta yrityksestä huolimatta päässyt dokumenttiin mukaan edes vilaukselta. :( Harmi. Minä sen sijaan vilahdin siellä jakamassa hevosille heiniä, mutta aika lyhyt oli se pätkä tallista, vaikka koko iltapäivän sitä kuvasivatkin. Leikkaaja oli napsinut pois suurimman osan ja laittanut enemmän sitä kaikkea muuta.

Ronja leikki tänään kokopäivän ystävänsä Unton kanssa, ja tuli vaan mieleeni että olisipa kiva jos meilläkin olisi Ronjalla ihan oma koirakaveri... Tai no, okei, se tuli mieleeni jo aika paljon aiemmin kun tänään. :D Enivei. Olen pohdiskellut että jospa tuossa ensi keväänä/kesänä katselisi sitten Ronjalle kaveria. Toista mitteliä tietysti, rotu on minut valloittanut kyllä, ja tyttö tietysti, ja varmasti samalta kasvattajalta. Tummemman värinen kun Ronja, niin ei kaikki lika heti näy... ? Hih. Ruskea olisi tosi ihana. Mustakin kyllä. :)