Tultiin juuri Ronjan kanssa neljänneltä eli toiseksi viimeiseltä yksityiskoulutustunnilta. Harjoiteltiin seuraamista ja seisomista, kuten edelliskerrallakin. Uutena tällä kertaa otettiin erilaisten korokkeiden päälle hyppääminen. Tätä harjoiteltiin leikkipuistossa ja paikalla oli myös muutama leikkijä, jotka varmaan ihmettelivät että mitä hullua nuo oikein touhuaa... :D No mutta mitäs tuosta!

Ensi kerralla on sitten viimeinen yksityiskerta, ja sinne kouluttaja aikoi mahdollisesti ottaa oman koiransa mukaan ikään kuin häiriöksi Ronjalle temppujen suorittamiseen. Saa nähdä miten Ronja onnistuu keskittymään siinä vaiheessa... Ensi viikolla myös sitten luultavasti alkaa se ryhmäkurssi, näyttelykurssi. Sielläkin sitten tavataan muita koiria.

Tuon värjääntyvän silmän kanssa tulin eilen siihen tulokseen, että me kokeillaan ruuan vaihtamista. Ronja on syönyt nyt Royal Caninin Mini Junioria, ja nettikeskusteluista sain selville että se on aiheuttanut joillekin koirille silmien vuotamista ja ympärysten värjääntymistä. Joten nyt sitten laitoin kasvattajalle viestiä, että mikä merkki olisi sellainen mitä hän suosittelisi, niitä merkkejä kun on niin mahdottoman paljon että aika hankala näin tietämättömänä alkaa valita niistä. Mainitsin myös kouluttajalle että aiomme kokeilla jotain muuta merkkiä, ja hän suositteli Mastery-merkkistä koiranruokaa. Katson vielä mitä kasvattaja suosittelee ja sitten mennään valitsemaan kaupasta uusi ruoka neidille. :)