Tänään oli sitten ne Ronjan ekat näyttelyt. Ryhmässä oli kaksi muuta pentua samasta pentueesta kun Ronja. Tässä Ronjan saama arvostelu: "Puhdas valkea. Hyvä pää ja korvat. Hieman vuotavat silmät. Hyvät raajat, karvapeite ja häntä. Liikkuu vaivattomasti." En nyt tiedä kuinka puhdas valkea Ronja nyt kuitenkaan lopulta on... Silmistä tuli tietysti mainintaa, kuten nyt kuka tahansa olisi voinut arvata jo etukäteen, ja tuomari kävi vielä erikseen sanomassa että noista silmistä tulee varmasti mainintaa jatkossakin jos on noin värjäytymiä. Täytynee käyttää jossain vaiheessa eläinlääkärille näyttämässä, jos osaisi auttaa. Kun ovathan ne aika inhottavan näköiset, se on ihan totta. Mutta ei lannistuta siitä, noita kun ei varmasti ihan hetkessä puhtaaksikaan saa.

Siin kaikki kolme valkoista karvapalloa kehässä. Ronja siinä keskimmäisenä. Näyttely oli maneesissa ja siellä oli aika kylmä kun hetken aikaa odoteltiin siinä, mutta muuten oli kyllä mukava kokemus ja vaikka tuomarikin sanoi että aika energisiä kavereita taitavat olla kaikki kolme kun sitä tohellusta riitti jokaisella, niin kyllä se ihan hyvin meni. Ja kun tuli se kiva ruusukekin. :)

Seuraavia näyttelyitä aletaan katselemaan ja luultavimmin ne olisivat sitten 22.1.2011 jos oikein nyt muistan. Ehkä yhdet match showt vielä sitä ennen ja luultavimmin se eläinlääkärivisiitti, jos saataisiin silmät vähän kauniimmiksi sitä ennen.