Tänään käytiin koirapuistossa ja Mustissa&Mirrissä shoppailemassa Iidalle samanlaiset hienot huomiovaljaat ja naru kuin Ronjalla jo oli. Iida sai vaaleanpunaiset ja Ronjalla on siis oranssit. Koirapuistossa ei olla ennen käyty, mutta nyt ajattelin että katsonpa netistä missä sellaisia on, ja kun löytyi tuosta aika läheltä, tai no entisiltä asuinkulmilta, että tuttua aluetta, niin sinnehän sitten suunnattiin Lielahden koirapuistoon.

Koirapuistossa riehuttiin sitten oikein olan takaa. Iida väsyy aika nopeasti ja tarkoituksena olisikin kuntokuuri sille, kun on se vähän eri tasolla tuo Iidan kunto jos vertaa ikiliikkujaystäväänsä Ronjaan jota ei kyllä juoksuttamalla saa väsymään ei sitten millään!

Mutta pikkuhiljaa se Iidakin siitä alkaa treenautua, ja kyllä ne nyt nukkuvat sitten molemmat kun juostiin niin paljon! :D

Ronja on nyt ohentanut turkkiaan tässä viimeisen viikon aikana oikein reippaasti, kuten huomata saattaa myös kuvista. Neiti on todella vähäkarvainen tällä hetkellä.

Tuossa pari päivää sitten 10.8.2011 tuli täyteen tasan vuosi siitä kun Ronja liittyi meidän perheeseen ja rupesin tietysti sitten muistelemaan tapahtumia matkan varrelta, muunmuassa lukemalla niitä varhaisimpia blogimerkintöjäni... Kaikkea sitä on kyllä tässä vuoden aikana ehtinyt tapahtua! Jotenkin on ihan hullua että siitä oikeasti on jo vuosi, ja sitten taas toisaalta tuntuu kun Ronja olisi aina ollutkin minulla. Tämän olen maininnut kyllä aikaisemminkin jossakin... Mutta aika kuluu kamalan nopeasti kun on paljon tekemistä, eikä sitä huomaakaan niin taas on yksi vuosi vierähtänyt ohi! Aika uskomatonta.