Käytiin torstaina hakemassa eläinklinikalta Ronjalle tehosterokotus. Kahden viikon päästä on sitten vielä vesikauhurokotus kun suositus kuulema on että varsinkaan pienille koirille ei anneta kahta rokotetta yhtä aikaa. Mutta onpahan nyt sitten suurin osa rokotuksista hoidettu. Tosin ajaessani sinne klinikalle Ronjan kanssa huomasin sitten puolessa välissä matkaa että hupsista, koiran paperit jäi kotiin... Onneksi heillä siellä oli jo edellisen rokotuksen jäljiltä Ronjan tiedot niin saan seuraavalla kerralla sitten ne rokotusmerkinnät papereihin. 

Tuo silmänympärys meillä on vielä hieman ongelmallinen... On sitä koitettu putsailla mutta ei se tunnu siitä puhdistuvan. Tänään täytyy varmaan taas viedä neiti kylpyyn, mutta ehkä pestään vain tuota päätä ja jalkoja, ei ihan koko turkkia tarvitse taas kastella.

 

Naapurissa asustaa myöskin koiranpentu, muutaman kuukauden Ronjaa vanhempi, ja sillehän täytyy välistä tietysti sitten ilmoittaa pihalla ollessa että täällä päin on Ronjan piha... :D Eivät ole vielä tavanneet lähempää, mutta tuosta talojemme pihojen välillä sijaitsevan joutomaakaistaleen yli on kyllä haukuttu toisille useammankin kerran. Toistaiseksi on molemmat kuitenkin pysyneet omalla pihalla!

Huomenna olisi sitten taas koulutustunti, onkos se nyt sitten neljäs? Viisihän noita yksityistunteja tähän pakettiin kuuluu, ja sitten viisi ryhmätuntia, jotka me ollaan ajateltu ottaa näyttelykurssina.