Kerrankin muistin ottaa kamerankin mukaan! :D Pitkästä aikaa pääsivät pikkuneidit juoksemaan vapaana pitkähkön lenkin kun käytiin eilen metsäretkellä. Oli eka sellainen päivä että oli pakkasen puolella, ja aurinko paisteli nätisti (Niinpä, MARRASKUUSSA!) niin päätin lähteä etsimään jostain metsää. Se osoittautui kyllä jopa vielä vaikeammaksi kun ajattelin, autolla jouduttiin ajella kilometrikaupalla ennen kun löytyi metsää... Ja sielläkin oli sitten kuitenkin puoli kylää samaan paikkaan päättänyt lähteä metsäretkelle, että rauhaa täällä lienee ihan turha edes etsiä...

No, ihan kivaa meillä oli silti. Kaikki koirat olivat mukana, pikkuneidit siis irti, mutta Nasta tietysti hihnassa, sehän lähtisi omille retkilleen heti jos sen irti laskisi... :D

Ronja ja Iida eivät kyllä mene kauas ja tulevat viheltäessä heti luokse. Oli minulla sitten nakkipaloja kuitenkin mukana ihan varmuuden vuoksi.

Nastaa taisi välillä hiukan harmittaa kun toiset saivat juosta vapaana...

Namitauko!

 

Ja evästauko kaikille. :)

 

Vajaan kuukauden päästä suunnataankin sitten taas pohjoiseen! JEE! Lähden koko konkkaronkan kanssa joulukuun puolenvälin jälkeen kohti Lappia, siinä on minä ja tytär sekä kolme koiraa ja 900km ajomatka, mutta on se sen arvoista. Päivähän siinä menee tietysti ajellessa, mutta perillä sitten koittaa pikkuneideille vapauden päivät! Melkein kuukausi pitkiä, vapaita metsälenkkejä ihan oikeasti metsässä, eikä vain leikisti, ja muutenkin, saavat olla pihallakin vapaana ihan niin paljon kun huvittaa. Ihanaa, rauhaa! :)

Turkuun ei ole pikkuneitejä vielä ilmoitettu, mutta vielähän tässä on vähän aikaa ilmoitella. En ole tehnyt päätöstä vielä, että lähdetäänkö sinne vai ei. Tässä pohdiskelen sitä asiaa vielä. Ronjalle olen myös lähiaikoina suunnitellut varaavani ajan silmä- ja polvitutkimuksiin, ja jos vaikka ensi viikonloppuna kun lähden siskon luo reissuun niin saataisiin siskon kanssa ne kennelnimianomuspaperitkin sumplittua kasaan ja postitettua eteenpäinkin jossain vaiheessa. Onhan niitä jo jonkin aikaa pyöriteltykin. :) Eihän senkään kanssa tosin mikään kiire ole, mutta anottava nimi on nyt kuitenkin keksitty ja saatu päätettyä ja vielä tarkastettu ettei se ole käytössä.  :)