Joten mistäs sitä sitten aloittaisikaan?

No jos aloitetaan vaikkapa kertomalla että muutaman viikon päästä, tarkalleen kahden viikon ja kahden päivän, päästä meille tulee uusi karvainen perheenjäsen! Mustan värinen koira, ja mitteli tietysti. Käytiin sitä jo tuossa katsomassakin muutama viikko sitten ja oli se kyllä valloittava pallero, vaikka ei se oikein muuta tehnyt kun söi ja nukkui. Vähän vikisi. Mutta niinhan ne vauvat. :)

Ja tuossa se pikkutyttö on sylissäni. :)

Ihastuttava eikös vaan! :)

 

Käytiin viime viikon lauantaina Ronjan kanssa Puppy Cupissa, ja sieltä tuli ROP ja KP, no Ronja oli kyllä ainoa valkoinen mitteli, mutta mitäs tuosta. ;) Palkinnoksi tuli pokaali, pussi ruokaa, 5e lahjokortti Musti&Mirriin ja ruusukkeet. Meni ihan hyvin ja Ronjan saama arvostelukin oli ihan mukavaa luettavaa, voisinpa vaikka sen tähänkin ihan laittaa:

"Feminiininen hyvätyyppinen tiivis narttupentu jolla hyvä pään muoto. Tummat hieman vuotavat silmät. Hyvä purenta. Hyvä kirsupigmentti. Korvat voisivat olla paremmin sijoittuneet. Sopiva luusto, riittävästi kulmautunut. Hyvä hännän kiinnitys. Liikkuu hyvin."

Mukava reissu oli ja Ronjakin käyttäytyi ihan hyvin, paitsi sitten kun ryhmäkehään päästiin niin alkoi jo hiukan keskittyminen herpaantua kun olihan se pitkä päivä ajatustyötä tehdä. :)  Tässä vähän kuvia reissusta:

Odotellaan kehään pääsyä.

Kehään menossa, kahdella jalalla molemmat... :D

Palkinnot saatiin. :)

Sitten ryhmäkehä. Missä muuten kuuluttaja kuulutti Ronjan ensin virheellisesti japaninpystykorvana... Korjasi kyllä virheensä myöhemmin.

Ja sitten kotona vielä yritettiin poseerata palkontojen kanssa. :)

Ronjan palkinnot kirjahyllyn päällä. Siinä meidän perhepotrettikin taustalla :D

 

Tänään otin kuvia kun Ronja innostui leikkimään tallikissanpentu Matin kanssa. Matti ei oikein ollut varma että tykkääkö se Ronjasta vai inhoaako se sitä, joten välistä se leikki sen kanssa ja välistä sähisi niinkun olisi isokin kolli... :D

On se kivaa. Onneksi Ronjalle tulee kohta ikioma leikkikaveri jonka kanssa voi leikkiä 24/7... :D Toki Ronja mielellään leikkii tallikoira Unton kanssa, mutta kun Untoa ei saa ottaa kotiin mukaan leikkikaveriksi niin se on tylsää. :D

 

Kissat rakastuivat kovasti Ronjan Acana-ruokaan ja söivät usein (varsinkin Hilla)  mielummin Ronjan ruuat kun omansa, joten tilasin sitten niillekin ihan omia Acana-ruokia kolmea erilaista. Mutta yllätysyllätys ne eivät sitten kelvanneetkaan neideille ollenkaan! Edelleen ovat Ronjan kipossa olevat raksut parempia kuin omat... Ja jos Hilla sattuu olemaan Ronjan kupilla niin Ronja ei uskalla mennä metriä lähemmäs, kun Hilla on niin pelottava... :DD

Mietin tuossa että pitääkö muuttaa blogin nimeäkin kun tulee uusi koiruus taloon mutta ehkäpä se menee näin Ronjan maailmana, kun Ronja on kuitenkin ensin tullut, ja kaksi nimeä olisi muutenkin liian pitkä.