Nyt on sitten treenattu näyttelyitä varten. Eilen oli kolmas koulutustunti ja harjoiteltiin paikallaan seisomista ja vierellä kulkemista. Seisotettiin Ronjaa eri paikoissa ja eri korkuisilla penkeillä ja muilla korokkeilla. Hienostihan Ronja edistyy, se on tosi fiksu pentu. :) Tänäänkin käytiin jo heti aamusta harjoittelemassa eilen opittuja asioita lenkillä, oli niin mukava ilmakin, kun aurinko paistoi pitkästä aikaa. Näistä näyttelyharjoituksista rohkaistuneena päätin vihdoin ilmoittaa Ronjan sinne pentunäyttelyyn, kun kouluttajakin sanoi että aivan hyvin se varmasti menee. Ja ehditään vielä harjoitella paljon ennen sitä, muunmuassa ryhmäkurssilla saa harjoitusta myös siitä että ympärillä on toisia koiria.

Tänään Ronja kävi pesulla :D

Se on aina niin hauskannäköinen märkänä kun se pienenee puolella ja ei muuta kun valtavat korvat vaan jää jäljelle! :D

 

Kuvassa yllä Ronja harjoittelee seisomista meidän olkkarin pöydällä! Se on just sellainen mukava pöytä siihen harjoitukseen. :)

 

Tuo toinen silmä ei vaan millään lähde puhtaaksi, vaikka Ronja kyllä kiltisti antaa minun sitä hangata ja pestä. Toivottavasti se siitä puhdistuu pikkuhiljaa. Saa nähdä muutenkin että siirretäänkö neiti tuosta valkoisten mittelspitzien ryhmästä kermanvärisiin, vähän sellaista väriä voisi olla... Ronjahan on valkoiseksi rekisteröity, mutta kasvattajakin sen meille myi kermaksi mahdollisesti muuttuvana. Sillähän ei tietenkään meille ole tuon taivaallisen merkitystä että kumman väriseksi Ronja luetellaan, kunhan pohdin. :)