Neiti Valkoistahan ei sitten tällä kertaa tämä kehässä kekkalointi miellyttänyt ollenkaan... Lieneekö johtunut sitten juoksun lähestymisestä vai mistä, en tiedä, mutta hampaitaan neiti ei halunnut pöydällä näyttää eikä oikeastaan myöskään kulkea kovin suoraan siihen suuntaan mihin minä ajattelin mennä... :D Arvosteluna oli erittäin hyvä eli EH.

 

"Vuoden ikäinen. Vielä hyvin pentumaisen vaikutelman antava nuori narttu. Hyvä sukupuolileima. Oikealinjainen hieman kevyt pää. Hyvät korvat. Tummat silmät. Ikäisekseen tilava runko. Hyvä takaosa. Suorat olkavarret. Toivoisin raajakorkeutta enemmän. Hyvä häntä. Hieman pehmeä runsas turkki. Liikkeet ok. Miellyttävä käytös."


 

 Pentuhan se on, ainahan se on ollut ja varmasti aina tulee olemaankin enemmän pentu mitä ystävänsä neiti Musta. :D

Tällä kertaa ei siis ihan mennyt suunnitelman mukaan, mutta eihän se aina voi niin mennäkään. Kaikillahan meillä on huonompiakin päiviä. :D Vaikuttaa myös siltä että Ronjakin on pikkuhiljaa päättänyt alkaa luopumaan turkistaan, kun alkaa näkyä valkoistakin karvaa ympäriinsä. Ja luultavasti se tosiaan myös aloittaa juoksun, merkit viittaavat vähän siihen.