Tänään oli Ronjan mielestä oikein mukava päivä. Ronja tapasi kavereita ja leikki niiden kanssa, sotkeentuen ihan superlikaiseksi... Jostain syystä ne kaksi muuta eivät olleet ollenkaan niin likaisia kuin Ronja... Mutta Ronjalla oli ainaki hauskaa. Koirat juoksivat ympäriinsä tallin pihalla ja riehuivat.

Yllä Ronja ja Unto painavat täyttä vauhtia kohti hevosten tarhan rakennustyömaata.

 

Jonossa mennään... :DD Pikkuhiljaa valkoinen Ronja alkoi muistuttaa tummia ystäviään yhä enemmän ja enemmän...

 

Mutta vapaana juokseminen kavereiden kanssa on varmasti maailman kivointa puuhaa enkä viitsinyt estellä Ronjaa vaikka se tosiaan oli ihan kurainen yltäpäältä. Kerrankos sitä tallikoira sotkeentuu, vesi on keksitty, sitten vaan käydään hieman useammin pesulla! Ja pian tulee talvi ja lumi on samanväristä kuin Ronja!

 

Päivän päätteeksi autoon tuli sitten tämän näköinen koira. Joten arvaatte varmaan että ensimmäinen pysäkki autosta päästyä olikin sitten suihku, varsinkin kun tänään on vielä se rabiesrokotus, ja pitäisi näyttää papereiden mukaiselta valkoiselta koiralta, eikä ruskealta... :D Kyllä sitä sai hieman hangata että kaikki kura lähti pois, ja vielä föönätessä löysin kainalosta kuraa vaikka kuinka hyvin olin koittanut sen pestä!