Minulle ja miehelleni sattui molemmille menoa samaksi illaksi, minulle Ronjan koulutustunti ja miehelleni startti Teivon raveissa, ja vaikka 2v tyttäremme kovasti hepoista tykkääkin niin ehkä hän olisi ravilähdössä ollut aisalla istuessaan hiukan tiellä, joten tyttö lähti sitten minun mukaani Ronjan treeneihin. :D Arvelin kyllä paikalle mennessäni että tästä ehkä tulee meille lähinnä kuunteluoppilaana oloa kun ei ole ihan rauhallisimmasta päästä tuo meidän tyttö... Mutta onneksi siellä oli mukavia ihmisiä tullut tuntia seuraamaan ja eräs heistä sitten jaksoi ahkerasti juosta tytön perässä koko koulutuksen ajan, niin päästiin Ronjan kanssa keskittymään treeniin. :)

Treeni meni aika hyvin, eräällä oli siellä näyttelypöytä mukanaan joten päästiin treenaamaan sitten ihan siinäkin seisomista häiriön alaisena. Vuorotellen oli osa koirista koulutuksessa ja osa autoissa odottelemassa. Odottelevien koirien omistajat toimivat "häiriöinä" ja lähestyivät ja/tai koskettelivat koiraa koiran tason mukaan sopivasti. Ronjalta koitettiin jo vähän hampaitakin katsella siinä pöydällä ja Ronja kyllä suhtautui siihen ihan hyvin. :) Muutenkin tunti oli taas oikein opettavainen ja juteltiin myös kouluttajan kanssa Ronjalla aamuisin ilmenevästä pikkuruisesta ongelmanpoikasesta joka koskee autoon menemistä. Ronja ei jostain syystä millään haluaisi tulla aamulla autoon kun ollaan lähdössä töihin. Se kyllä tykkää tosi paljon juosta ja leikkiä tallilla, että kyse ei voi olla siitä että se ei tahtoisi sinne lähteä, mutta jostain syystä se vaan ei millään tahdo tulla autoon. Tätä nyt sitten tietysti namiherkuilla koitetaan ratkaista, ja kyllä se siitä. Eikä Ronja onneksi mihinkään ole lähdössä, se vaan istuu ja katselee vähän matkan päästä kun yritän kutsua sitä autoon. Tuntimme taisikin taas venyä melkein kaksituntiseksi. :D

Kuvia ei nyt sitten vieläkään tunnista saatu, kun mieheni tosiaan oli siellä raveissa ajelemassa. Mutta ehkä vielä joku kerta, jos vaikka seuraavalla viikolla sitten... :)