Koirat saivat vappuna uuden tarhan, kun oli kaunis ilma ja pihalla muutenkin siinä pyörin koko päivän niin ajattelin että laitetaas nyt vihdoin se tarha niinkun sen alunperinkin ajattelin, eli niin että koirat pääsevät ulos suoraan taka-ovesta!

Ja se onkin nyt paljon helpompi kun koiria ei tarvitse kantaa tarhaan ja hakea pois, riittää kun oven avaa. Lisäksi se on paljon isompi, ja koirat myös pääsevät terassille. Kaikenkaikkiaan loistava.

 

Ronjallahan sitten tosiaan oli se juoksua alkamassa, eli se selitti sen ihmeellisen käytöksen Vaasan näyttelyissä. Neiti on tiputellut nyt jonkin aikaa, ja itseasiassa niin taitaa olla toinenkin neiti. Iidan turkki alkaa olla paremmassa kunnossa, ei täydellinen, mutta sen näköinen että senkin voisi kenties näyttelyihin pian ilmoittaa. Ronja tosin pitää nyt pientä näyttelytaukoa, vaikka ihan kohtahan se jo sen 2 täyttääkin. Sitä ennen kuitenkin on neitien silmä- ja polvitarkastus, se on varattu ensi maanantaille, 7.5. molemmat neidit suuntaavat siis Veterille tarkastuksiin. Ja Iida saa rokotuksen. Rahaa palaa lähes 300 euroa, mutta pitäähän neidit tarkastaa.

Neidit ovat olleet ihan innoissaan uudesta tarhastaan ja juosseet ja riehuneet siellä aivan kauheasti, hyvä juttu. :)