Tapasimme Ronjan kasvattajan tässä eräänä päivänä, mikä oli tietysti tosi mukava juttu. Kasvattaja oli sitä mieltä että Ronja on kasvanut hienosti ja on oikein nätti tyttö. Sillä on hyvä turkki kun se juoksee tallilla päivät pitkät ulkona, ja samasta syystä sillä on myös sopivasti lihaksiakin. Oikein kiva kuulla, kun eihän noita juttuja nyt sillä tavalla itse osaa vielä ainakaan katsoa, kun silmä ei ole kovin harjaantunut eroja näkemään. Turkin ero nyt on tosin sellainen minkä pystyy vähän kokemattomallakin silmällä näkemään. Tokihan se pakkasessa juostessa kasvaa. :)

 

Samalla juteltiin kasvattajan kanssa myös siitä värin vaihdosasiasta. Ronjan siskoa ei oltu kuulema oltu kovin innokkaita vaihtamaan kerman värisiin, ja sisko on vielä Ronjaa kermaisemman värinen, joten kasvattaja epäili että Ronja sitten ainakin pysyy valkoisissa. Korvan päät sillä on aika värilliset, ja siitä epäili kasvattaja että mainintaa voi toki tulla. Mutta jotenkin itsekin nyt kun on tuo turkki kasvanut ja vaihtunut niin Ronja näyttää mielestäni valkoisemmalta kun aiemmin. Voi toki olla että silmät vaan tekevät tepposet. :D

 

Työpaikaltani tehty ohjelma tulee kakkoskanavalta nyt tulevana sunnuntaina kymmenen aikaa illalla, ja se on siis se mitä kuvatessa oltiin Ronjan kanssa paikalla, ja Ronja tosin ainakin tunki itseänsä kuvaajan luokse ja kuvaajakin tuntui Ronjasta pitävän, että saas nähdä nyt sitten että tuleeko pikkuneidistä kenties tv-tähti! :D

Ronja on nyt syönyt uutta ruokaansa, Acana puppy small breediä jonkin aikaa, ja näyttäisi minusta siltä että silmien vuotaminen on vähentynyt, ja uusia värjäymiä ei ole juurikaan tullut. Vanhat eivät tietenkään ole lähteneet vielä pois, mutta näyttäisi minun silmääni että on tässä parempaan suuntaan muutosta tapahtunut. Ilmoitin Ronjan Turkuun Top Dog Show-näyttelyihin 22.1.2011 joten siellä siis seuraavan kerran esiinnytään kehässä. :)

Voisi se silmä olla parempi hiukan kun aiemmin, vai mitä?

 

Ronja the Tallikoira

 

Täytyi vielä laittaa tämä suloinen kuva jonka nappasin tässä eräänä päivänä kun kissamirrimme Hilla ja Mustikka olivat nukkumassa sängyllämme. :D Ovat ne niin söpöjä! :)